Pàgines

dissabte, 2 de gener del 2010

Aqui s'hi ha de tornar....

Novament aquesta setmana he canviat el dia de sortida llarga, per poder acompanyar al Josep en una de les seves expedicions bttaires.
A les "ocho y merdia" sortim de Les Borges, una vegada ha fet cap el Christian. Enfilant la carretera ens dirigim primer fins el Coll d'Alforja, seguim per camí : Mas de la Garra, Mas de les Moreres i altre vegada per carretera fins Cornudella.
Un cop allí ens trobem amb la resta d'expedicionaris: el Joaqui, l'August, el Pep Figuerola, el Jordi Tardiu i la nostra amiga Rosa Tena.
Tots vuit agafem el camí de la Gritella, Mas d'en Lluc i per unes dures pujades fins Albarca. Seguim ara pel camí de la llisera fins trobar "l'enchufe" que porta al camí dels Cartoixans.
Començo a sentir algun xiscle al mes pur estil yankee... aquest Joaqui es boig!
Poc abans de la Morera la Rosa ens abandona i torna per carretera per un problema en un pedal. Tranquil·la Rosa a la tercera anirà la vençuda.
Ja en la Morera del Montsant fem una paradeta a la font per repostar i menjar alguna cosa. Jo en se d'un que porta un principi de xufla que...millor menjar i beure be.
El proper destí es Scala-Dei, tot descendint per un sender força ràpid i divertit amb zones tècniques que fa les delícies de tothom. Arribats a Scala-Dei, "tengo tantos watios que rompo la cadena" je je...,agafem el camí de Poboleda i des de allí el camí de Cornudella passant per la vora de l'ermita de Maria Assumpta, coll del Conill i desembocant a la carretera de Cornudella. Aquí el grup es parteix: uns van a recollir els cotxes a Cornudella i nosaltres iniciem el retorn tot remuntant el coll d'Alforja pel camí vell... estones en bici i algun cop a peu. Seguim pel camí vell fins a Alforja i ja per carretera fins Les Borges.

En resum: 76 Km. gaire be 2000 metres de desnivell acumulat i sis hores de btt.
De ben segur que tots coincideixen en dir... Aquí s'hi ha de tornar !



De esquerra a dreta: el 2011, el regeneratiu, l'arritmies, l'August, el Tardiu i el Figuerola.
Prop l'ermita de Maria Assumpta.

2 comentaris:

Xavi ha dit...

Molt xula la ruta, si senyor!! tal i com dius al enunciat Aqui s´hi ha de tornar i la propera vindre jo...

Saluuutt

regeneratiu ha dit...

eiiiiiiii quina mortadela vas pillar !!!!!
jo encara estic regenerant
je je